Monday, December 27, 2010


ehem,ehem. baru 3minit lepas wa habis minum air. 
sebelum minum air, wa basuh pinggan. sebelum basuh pinggan, wa kemas dapuq
bukan na tunjuk wa rajin ka apa. ta abeh g cita
sebelum wa kemas dapuq wa makan MAGGI  TOMYAM (wa ta keja kat maggi ponn. tadak niat na promote)
sebelum wa makan, confirm wa kena masak dulu kann. haaa. nik baru na start.
(standard dahulu kala la kan, intro punya panjang na mampoih. huahuaa.)
so topiknya, bukan wa RAJIN walaupun hakikatnya wa taw memang owang kata wa rajin *blush
tapi wa na cita, sedap pulok maggi wa masak. HAHA
first time wa makan maggi sampai habis kuah nyaa. haih! bangla taik!

haritu wa makan kat kedai siam (intro lagi), wa makan keow tiaw tomyam nyaa. amat sedap oke.
even wa makan ta abis. tomyam dia macam pedas na mampossssssss, tapi rasa manis. HOHOW
wa suka macam tu. then, tadi wa teringat kat tomyam tu.
wa beli maggi tomyam, wa cuba buat. jalan paling mudah en
and wallah! sedap laa. XD
kuah dia pedaspedas manis gituu
alaala wa yang ganasganas manja. ngahahaha
out of topic. =='

wa tataw la giantgiant di luar sana penah cuba ke takk
kalaw ta penah, try laa. bagi wa sedap laa
bagi lu wa tataw loorrr..

cara dia senang jaa.
u boil itu water, apabila mendidih, masukkan segala perencahmencahlucah-nya ke dalam water tersebut.
then masuk kan gula secukup rasa (boleh juga masuk garam kalaw rasa lain. panday5 adjust haa)
then masuk kan maggi. siap!

*sekarang bapak wa balik beli burger pulok. wa na p tambah nilai tenaga sat noh. HAHA. byee~


lots of love; chef aton cutemute XD